Pantheon - remote support op afstand Pantheon V13
remote support op afstand
Een greep uit ons klantenbestand

Klik op het logo om naar de desbetreffende website te gaan

Advocatenkantoor De Binnenstad richt zich vooral op de sociale rechtspraktijk. Wij zijn sinds 1981 gevestigd in hartje Amsterdam, aan de Binnengasthuisstraat 148, nabij het Muntplein. Ons kantoor heeft een naam opgebouwd in goede, voor iedereen betaalbare rechtshulp zonder poespas. Wij zijn lid van de Vereniging Sociale Advocatuur Amsterdam VSAA.


Advocatenkantoor Zeeburgerdijk is een Amsterdamse rechtspraktijk zonder pretenties met gedreven advocaten die midden in de samenleving staan.


Advokatenkollektief Oost Het in 1979 opgerichte Advokatenkollektief Oost richt zich van oudsher op het verlenen van sociale rechtshulp aan de mindervermogende rechtzoekende. Na vele jaren kantoor te hebben gehouden in de Transvaalbuurt in Amsterdam is het Kollektief in mei 2003 verhuisd naar de Wibautstraat. Hoewel Advokatenkollektief Oost nog steeds een buurtfunctie heeft, komen onze cliŽnten inmiddels uit heel Amsterdam en omstreken.


AVES Advocaten. Wij zijn strafrechtspecialisten. Wij bieden snel goede rechtsbijstand en lichten u in over uw rechten en plichten. Wij helpen u die eerste moeilijke dagen door en staan u optimaal bij in het opbouwen van een goede verdediging.


J. Bangert ERA Makelaardij o.z. is een allround makelaarskantoor dat sinds 1888 actief is. Door de jaren heen is er een schat aan kennis vergaard die voor ons en daardoor voor u beschikbaar is. Onze mensen zijn dan ook nimmer uitgeleerd en zorgen ervoor op de hoogte te zijn van alle nieuwe ontwikkelingen in Amsterdam en omstreken. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel.


Bed & Coffee: Looking for a budget accommodation or hostel in Amsterdam? We have a friendly, simple and colourfull place for you!


Sueur Belastingadviseurs is gevestigd in hartje Amsterdam. Wij verzorgen belastingaangiften en jaarrekeningen voor het MKB en voor particulieren. Daarnaast adviseren wij onze klanten op fiscaal gebied en voeren wij bezwaarprocedures. Wij zijn betrokken en slagvaardig.


Het Bijbels Museum is gehuisvest in twee monumentale panden aan de Herengracht in Amsterdam .Ontmoetingsplaats van bijbel, kunst en cultuur in een monument vol geschiedenis.


Blue Umbrella has a broad network of contacts within the childcare community and an established relationship with the Dutch tax office. An ideal position to help families quickly and efficiently with childcare and tax support.Ontdek met Bougainville de magische onderwaterwereld waar voor ieders interesse en kunnen een uitdaging ligt. Wij hebben een gevarieerd programma dat naast bootduiken ook vele duikopleidingen omvat. U kunt binnen Europa geen betere plaats kiezen dan de warme, heldere, turkooisblauwe Adriatische zee van KroatiŽ.Bougainville is een Adviesbureau voor archeologie cultuurhistorie in de ruimtelijke inrichting


In 1966 startte oprichter Jo Capelle op aanraden van zijn echtgenote een eigen makelaars- en assurantiekantoor. Ook richtte hij zich op beheer van panden. Veel van zijn concurrenten besloten zich uitsluitend te richten op aan- en verkoop. Zij stootten hun activiteiten op het gebied van assurantiën en beheer af. Jo Capelle zag kans om een aantal van deze portefeuilles over te nemen. Dit heeft in tijden dat de vastgoed markt minder kansen bood, gezorgd voor de continuïteit van het bedrijf.


B.A. van Doorn & Comp B.V. is een onafhankelijke vermogensbeheerder, die zich richt op het beheren van effectenportefeuilles voor vermogende particulieren en instellingen.


Van Driem Advocaten bestaat sinds 1981 en werd opgericht door de feministische advocate Gabi van Driem. Het kantoor kenmerkt zich doordat het in de bres springt voor met name vrouwen in een achterstandssituatie. Wij treden ook op voor mannelijke slachtoffers van onder andere (seksueel) geweld of discriminatie.


Eetcafe Lust - De gezelligheid van een bruin, authentiek Cafť in een modern jasje. Zowel binnen als buiten op ons Zonovergoten terras.


EMBRAZ slijpt zelf de ruw steen tot fonkelende diamant en verzorgt de mooiste handgemaakte sieraden. De ultieme garantie voor de beste kwaliteit.Fabo bv is een groeiend accountantskantoor in het centrum van Amsterdam. Onder leiding van een registeraccount en voldoet aan de beroepsregels zoals die door de beroepsorganisaties NIVRA en NOvAA zijn vastgesteld.


Incassobureau Hettema & van Bambost Juristen, opgericht in 1993, is gevestigd in het Museumkwartier in Amsterdam-Zuid en bestaat uit een team van ervaren en gedreven medewerkers met een ruime ervaring in de juridische branche.


Hupkes cs advocaten, voor ondernemers en particulieren, arbeidsrecht, contracten, incasso, scheiden, letselschade, civiel recht, familierecht,achterstalig salaris, huurrecht, faillisiment
We gaan voor uw recht - recht moet voor iedereen haalbaar zijn

 


Issie Finance Development levert een nieuwe service aan het bedrijfsleven, genoemd girale logistiek. Tot nu toe hadden alleen grote multinationals de mogelijkheid hun bancaire kosten en renteverliezen te beheersen. Nu is het voor alle bedrijven bereikbaar om op korte termijn tot een aanmerkelijke kosten reductie te komen.


Keizer Advocaten behandelt strafzaken bij alle rechtbanken en gerechtshoven in Nederland en in het buitenland.  Ook cassatiezaken en zaken voor het Europese Hof van de Rechten van de Mens zijn bij Keizer Advocaten in goede handen.


Voor bedrijven brengen wij een programma op maat. Uw bedoelingen verwerkt Saskia Marz in een speciaal daartoe gemaakte tekst.


De Mondriaan Stichting is het stimuleringsfonds voor beeldende kunst en vormgeving en cultureel erfgoed. Ons doel is de belangstelling voor en vraag naar hedendaagse beeldende kunst en vormgeving en cultureel erfgoed te vergroten.


The Nicolaas Witsen Foundation (NWF) was originally set up in 1990 as a 'pathfinder' for organisations wishing to invest in Central and Eastern Europe. It retains close ties with its founders ING Bank and the University of Amsterdam.
In het pand van PPP, geopend in 2001, zijn twee prachtige opname- en repetitiestudio's. De grote studio is 18 x 10 meter en 4 meter hoog en de kleine 4 x 4 meter en 3 meter hoog.


Regimarx is een bureau voor merken en modellen registratie. U heeft een handelsnaam, merknaam, productnaam, model of logo dat u wilt beschermen tegen onrechtmatig gebruik door anderen. Dan is het noodzakelijk om dit te registreren.


Stichting Kreatieve Edukatie geeft opleidingen in Kreatieve Handvaardigheid, Basiskennis Tekenen & Schilderen, Bezigheidsbegeleiding en Ontwerpen & Vormgeven.


Sinds 1988 is Straathof Makelaars o.g. actief op de onroerendgoedmarkt in Amsterdam en omgeving. In die tijd is Straathof Makelaars uitgegroeid tot een makelaarskantoor van formaat met 10 enthousiaste medewerkers en een omvangrijk cliëntenbestand. Wij zijn een klantgericht kantoor met liefde voor het vak. Een persoonlijke benadering staat bij ons voorop: uw wensen zijn ons uitgangspunt. Met een helder, eerlijk en professioneel advies staan wij u ter zijde op het vaak complexe en ondoorzichtige gebied van het onroerend goed.


Massage's, schoonheidsbehandelingen, manicure en pedicure. Studio Naturel werkt met de nieuwste behandelmethoden. Kom eens langs in de Pijp en neem een heerlijke Hot Stone massage of een luxe honing masker


Stichting Tweega Medica is opgericht in 2004 met als doel de (toegang tot) gezondheidszorg in Oost Afrika te verbeteren. Dit doel trachten wij te verwezenlijken door het uitzenden van artsen naar Oost Afrika voor een minimale periode van twee jaar.


Het VAK, opgericht in 1984 is een regionaal werkend kantoor gevestigd te Amsterdam met 11 enthousiaste medewerkers. Wij richten ons op het midden- en kleinbedrijf, waarbij wij veel waarde hechten aan het persoonlijk contact met de ondernemer.


Van der Woude De Graaf Advocaten is een kantoor van dertien advocaten met vestigingen in Amsterdam en Almere, dat beoogt kwalitatief goede en betaalbare rechtshulp te verlenen aan particulieren, instellingen en bedrijven.


Vereniging Sociale Advocatuur Amsterdam is in 1981 opgericht. De VSAA is de vereniging van in Amsterdam gevestigde sociale advocaten. Binnen de VSAA bestaan een aantal werkgroepen: arbeidsrecht, sociale zekerheidsrecht, vreemdelingenrecht, huurrecht, , personen- en familierecht).


Vrisekoop Talen BV is in 1992 ontstaan uit Vrisekoop Opleidingen. Op het instituut werden trainingen Nederlands en Engels verzorgd. Na verloop van tijd werden ook trainingen in andere talen verzorgd en steeds vaker werden vertalingen verzorgd.


Weilers Advocaten is een eigentijds laagdrempelig advocatenkantoor, sinds 2000 gevestigd in de representatieve Museumbuurt. Het kantoor is gespecialiseerd in arbeidsrecht, sociaalzekerheidsrecht, letselschadezaken, bestuursrecht en strafrecht.


Westhoff Advocaten is gespecialiseerd in: arbeidsrecht, ambtenarenrecht, sociaal zekerheidsrecht, personen- en familierecht, strafrecht, waaronder in het bijzonder fraude met sociale uitkeringen slachtoffers van seksueel geweld, met name binnen de werksfeer.


Wintertaling advocaten en notaris is een kantoor dat gespecialiseerd is in onroerend goed, arbeidsrecht en personen- en familierecht.


Witlox Tuzkapan advocaten is gevestigd in het centrum van Amsterdam en bestaat sinds april 1997. Het kantoor heeft verschillende specialismen in huis waardoor ondernemers, instellingen en particulieren een compleet pakket van diensten wordt aangeboden op het gebied van juridische procedures, advies, begeleiding en mediation.